欢迎访问

湖北成考网

!本网站为民间交流网站,主要为广大考生提供报考指导服务,网站信息仅供学习交流使用,官方信息以湖北省教育考试院www.hbea.edu.cn为准。
微信公众号 | 
联系我们

湖北成人高考网

湖北成考高起点英语模拟试题4

发布时间:2021-01-30 整编:湖北成人高考网 阅读量:

最新标签: 成考高起点 成考英语

【提升学历,到湖北成人高考网】

湖北成考高起点英语模拟试题4分割线
在成人高考考试中,英语是一个非常拉分的科目,大部分考生在高起点层次依靠的是语文科目,因此在备考过程中对注重英语的提高非常重要。以下是湖北成考高起点英语模拟试题,各位考生们可以做做看以下试题。
 
湖北成考高起点英语模拟试题4
 
 
一、语音知识(共5小题;每题1.5分,共7.5分。)
 
在下列每组单词中,有一个单词的划线部分与其它单词的划线部分的读音不同。找出这个词,并把它前面的大写字母填入左边括号里。
 
( )1.A. group B. about C. found D. without
 
( )2.A. result B. decorate C. suggest D. impress
 
( )3.A. water B. what C. chalk D. almost
 
( )4.A. jacket B. radio C. change D. hate
 
( )5.A. then B. invent C. ever D. eve
 
二、词汇与语法知识(共25小题;每题1.5分,共37.5分。)
 
从每小题的四个选择项中,选出最佳的一项,并把它前面的大写字母填入左边的括号里。
 
( )6. A computer _______ think for itself; it must be told what to do.
 
A. can’t B. couldn’t C. may not D. might not
 
( )7. Don’t smoke in the meeting-room, ________?
 
A. do you B. will you C. can you D. could you
 
( )8. —Have you moved into the new house?
 
—Not yet. The rooms ________.
 
A. are being painted B. are painting C. are painted D. are being painting
 
( )9. Alexander Graham Bell invented ________ telephone in 1876.
 
A. \ B. a C. the D. one
 
( )10. We ________ each other the best of luck in the examination.
 
A. hoped B. wanted C. expected D. wished
 
( )11. ______! There’s a train coming.
 
A. Look out B. Look around C. Look forward D. Look on
 
( )12.—Will somebody go and get Dr. White?
 
—He’s already been _______.
 
A. asked for B. sent for C. called for D. looked for
 
( )13._______ he was old and sick did the enemy set him free.
 
A. Until B. Not until C. Unless D. When
 
( )14.—We haven’t heard from Jane for a long time.
 
—What do you suppose ________ to her?
 
A. was happening B. to happen C. has happened D. having happened
 
( )15. These players lost the game. They were ______ players.
 
A. losing B. lost C. lose D. being lost
 
( )16. Mrs. Smith warned her daughter ________ after drinking.
 
A. never to drive B. to never drive C. never driving D. never drive
 
( )17.—Do you know Jim quarreled with his brother?
 
—I don’t know, ________.
 
A. nor don’t I care B. nor do I care
 
C. I don’t care neither D. I don’t care also
 
( )18.—How did you find your visit to the museum?
 
—I thoroughly enjoyed it. It was _______ than I expected.
 
A. far more interesting B. even much interesting
 
C. so more interesting D. a lot much interesting
 
( )19. We couldn’t eat in a restaurant because _______ of us had ______ money on us.
 
A. all; no B. any; no C. none; any D. no one; any
 
( )20. On Saturday afternoon, Mrs. Green went to the market, ______ some bananas and visited her cousin.
 
A. bought B. buying C. to buy D. buy
 
( )21. These oranges taste ________.
 
A. good B. well C. to be good D. to be well
 
( )22. The students ________ busily when Miss Brown went to get a book she _______ in the office.
 
A. had written; left B. were writing; has left
 
C. had written; had left D. were writing; had left
 
( )23. When and where to build the new factory _______ yet.
 
A. is not decided B. are not decided
 
C. has not decided D. have not decided
 
( )24. The secretary worked late into the night, ______ a long speech for the president.
 
A. to prepare B. preparing C. prepared D. was preparing
 
( )25._______ any frogs when winter comes.
 
A. You hardly can find B. Hardly you can find
 
C. You can find hardly D. Hardly can you find
 
( )26.—The light in the office is still on.
 
—Oh, I forgot ________.
 
A. turning it off B. turn it off
 
C. to turn it off D. having turned it off
 
( )27. The hero of the story is an artist in his ________.
 
A. thirtieth B. thirty C. thirty’s D. thirties
 
( )28. No one can be sure ________ in a million years.
 
A. what man will look like B. what will man look like
 
C. man will look like what D. what look will man like
 
( )29. Without electricity human life _______ quite different today.
 
A. is B. will be C. would have been D. would be
 
( )30. John was made _______ the truck for a week as a punishment.
 
A. to wash B. washing C. wash D. to be washing
 
参考答案
 
一、语音知识
 
1.A 2.A 3.B 4.A 5.D
 
二、词汇与语法知识
 
6.A 7.B 8.A 9.C 10.D 11.A 12.B 13.B 14.C 15.A 16.A 17.B 18.A 19.C
 
20.A 21.A 22.D 23.A 24.B 25.D 26.C
 
27.D 28.A 29.D 30.A
 
湖北成考高起点英语模拟试题的全部内容就是这些,祝大家在成人高考考试中取得一个好成绩。

编辑推荐:
湖北成人高考高起点英语考试大纲

上一篇:湖北成考高起点英语模拟试题3

下一篇:湖北成考高起点英语模拟试题5

Copyright 2009-2021 版权所有 湖北成考网隶属于湖北成教杨家湾教学报考站 All rights reserved
声明:本站为湖北成考交流信息网站,敬请考生以权威部门公布的正式信息为准

考生在线咨询

湖北成考网微信公众号 湖北成考网微信公众号
返回顶部∧

在线咨询

成考题库

成考问答

考生交流

微信订阅

在线报名