湖北成人高考网(www.hbcrgk.com):湖北省成教高升专、专升本报名、考前辅导、成绩查询、录取信息公布!
微信公众号   |   
联系我们

湖北成人高考网

2020年湖北成考高起点英语专项练习题及答案(11)

发布时间:2019-11-15 整编:湖北成人高考网 阅读量:

【提升学历,到湖北成人高考网】

2020年湖北成考高起点英语专项练习题及答案(11)分割线
2020年湖北成考高起点英语专项练习题及答案(11)
 
【导语】成人高考考生备考的时候,复习是很重要的,复习时我们可以先结合课本的深度和难度进行有针对性的学习,之后就应马上进行相关的练习,只有在练习中我们才能更容易地发现问题,下面湖北成人高考网给大家整理了2020年湖北成考高起点英语专项练习题及答案,供考生参考复习。
 
Ⅰ. Phonetics (10 Points)
 
Directions:
 
In each of the following groups of words, there are four underlined letter combinations marked A, B, C and D. Compare the underlined parts and identify the one that is different from the others in pronunciation. Mark your answer by blackening the corresponding letter on the Answer Sheet.
 
1.A. nurse B. thirsty C. universe D. surprise
 
2.A. belief B. niece C. field D. variety
 
3.A. surprised B. pleased C. refused D. increased
 
4.A. temperature B. change C. average D. surface
 
5.A. construction B. coral C. cross D. model
 
6.A. mental B. metal C. total D. metallic
 
7.A. detective B. decide C. nephew D. desire
 
8.A. determine B. demand C. medical D. belief
 
9.A. peasant B. present C. promise D. possession
 
10.A. speech B. stomach C. charge D. church
 
Vocabulary and Structure (40 points)
 
Directions:
 
There are 40 incomplete sentences in this section. For each sentence there are four choices marked A, B, C and D. Choose one answer that best completes the sentence and blacken the corresponding letter on the Answer Sheet.
 
11. Luckily, the fire fighters arrived and _______ the terrible fire.
 
A. put on B. put out C. put down D. put away
 
12. For miles and miles, I could see nothing _______ a great fire and lots of smoke.
 
A. beside B. besides C. except D. without
 
13. The shop assistant didn't give me the right ________.
 
A. change B. money C. serve D. note
 
14. The prices of fridges have been ______ recently.
 
A. pressed B. brought out C. cut off D. brought down
 
15. This means the boy may be out of job for some time. In this sentence "be out of job" means _______.
 
A. be on their days off B. go outside
 
C. lose his job D. finish his work
 
16. The TV play we watched last night was very ________.
 
A. frightening B. afraid C. fright D. frightened
 
17. We took soft drinks to the _______ and our friends took beer there.
 
A. bench B. beach C. bank D. bend
 
18. Who will ________ the bill?
 
A. pay B. pay for C. pay off D. pay out
 
19. Their debts _______ 700.
 
A. added to B. adds up C. add to D. add up to
 
20. There is _______ bread in the cupboard, ________?
 
A. no more…is there B. not any more…isn't there
 
C. no longer…is there D. not any longer…isn't there  21.-Would you please go out for a walk with us?
 
21-______, but I'm very busy now.
 
A. Of course not B. I'd like to C. That's all right D. That's right
 
22.-Can I get you a cup of tea?
 
-______.
 
A. That's very nice of you B. With pleasure
 
C. You can, please D. Thank you for the tea
 
23.-When can I call on you, afternoon or evening?
 
-________. I'll be at home all the time.
 
A. Any B. Either C. Both D. Neither
 
24.-Has anyone seen my glasses?
 
-________.
 
A. Here it is B. It is here C. Here are they D. Here they are
 
25.-May I use your phone?
 
-_______.
 
A. No, I don't mind B. Yes, you do it
 
C. Yes, my pleasure D. I'm afraid not
 
26. He is much more _______ a German
 
A. like to be B. liking to be C. likely to be D. likely
 
27. I had a new tap _______ the day before yesterday.
 
A. fix B. fixing C. to be fixed D. fixed
 
28. We couldn't eat at a restaurant because _______ of us had _______ money on us.
 
A. all…no B. any…no C. none…any D. no one…any
 
29. Have you any rooms _______? We'll stay here for only two days.
 
A. to spare B. to spend C. to take D. to borrow
 
30. I was so ______ moved by his words that I couldn't fall asleep ______ into the night.
 
A. deep…deeply B. deep…deep C. deeply…deeply D. deeply…deep
 
31. The crowd cheered ______ the sight of the honoured guests' motorcade.
 
A. at B. on C. as soon as D. in
 
32. He's a new comer. So we try to be as _______ to him as we could.
 
A. friend B. friends C. friendly D. good friends
 
33. She had a good time last night, _______?
 
A. hadn't she B. had she C. didn't she D. did she
 
34. Don't _______ the child, it will frighten him.
 
A. call at B. laugh at C. shout to D. shout at
 
35.-________?
 
-He is a tall young man with blue eyes and broad shoulders.
 
A. What is he like B. What does he look like
 
C. What does he like D. How is he
 
36. She no longer talked and laughed _______ she used to.
 
A. like B. as though C. as D. just as
 
37. I don't know why _______ late for class.
 
A. you are B. are you C. are you being D. being you are
 
38. As both dictionaries were good, he said he would take _______.
 
A. any of them B. all of them C. either of them D. either ones
 
39. _______ of them knows much English.
 
A. No B. None C. Both D. Not all
 
40. Will you ______ the book Tom Sawyer ______ him if he wants to _____ it _____ you?
 
A. lend…to…borrow…from B. lend…to…borrow…of
 
C. borrow…to…lend…from D. lend…for…borrow…of
 
参考答案
 
Ⅰ. Phonetics
 
1.D 2.D 3.D 4.B 5.A 6.D 7.C8.C 9.C 10.B
 
Ⅱ. Vocabulary and Structure
 
11.B 12.C 13.A 14.D 15.C 16.A 17.B18.A 19.D 20.A 21.B 22.A 23.B 24.D
 
25.D 26.C 27.D 28.C 29.A 30.D 31.A 32.C 33.C 34.D 35.B 36.C 37.A 38.C 39.B 40.A

点击查看:2020年湖北成考高起点英语专项练习题及答案汇总

上一篇:2020年湖北成考高起点英语专项练习题及答案(10)

下一篇:2020年湖北成考高起点英语专项练习题及答案(12)

Copyright 2009-2019 版权所有 湖北成考网隶属于湖北成教杨家湾教学报考站 All rights reserved
声明:本站为湖北成考交流信息网站,敬请考生以权威部门公布的正式信息为准