新手必读:
各市成考:
快速导航关闭

关注湖北成考网公众号

免费获取成考最新资讯和资料

+关注
报考指南
招生院校
辅导资料
湖北地级市成人高考
湖北成人高考网 > 湖北成考真题 > 高起点真题 > 外语 > 详情
湖北成人高考网 > 湖北成考真题 > 高起点真题 > 外语 > 湖北成人高考高起点英语真题及答案二

湖北成人高考高起点英语真题及答案二

湖北成考网 湖北成考 2021-04-25 11:21 交流群+

【摘要】以下是湖北成人高考高起点英语真题及答案二,正在备考成人高考高起本和高起专层次英语科目的考生们可以做做看以下试题。 三. 完形填空(共20小题;每题1.5分,共30分) 通读下面的短...

以下是湖北成人高考高起点英语真题及答案二,正在备考成人高考高起本和高起专层次英语科目的考生们可以做做看以下试题。
 
湖北成人高考高起点英语真题及答案二
 
三. 完形填空(共20小题;每题1.5分,共30分)
 
通读下面的短文,掌握其大意。然后,从每小题的四个选择项中选出可填入相应空白处的最佳选项。
 
I once went to a town in the north of England on business.
 
It was about 7:30 in the evening when I reached the hotel. The manageress, a strict old lady of about 60, showed me to my room. When I asked her what time dinner was, she said there was only one sitting at 6:30, and I had 31it.
 
“Never mind, ”I said. “I’m not very 32. I’ll just have a drink in the bar(酒吧)and a sandwich. ”
 
“Bar!”she 33her voice. “This is a respectable hotel, young man. If you want 34, you must go somewhere else. ”She spoke 35a glass of beer was a dangerous drug.
 
I went to a bar and had some beer and sandwiches and then went to the cinema. At about 11:30 I 36. Everything was in darkness. I knocked at the door, but nothing happened. The 37sound was the church clock opposite, which suddenly struck the half-hour with such 38that it made me jump. 39a window opened upstairs. The old lady 40and asked me what was going on. I explained who I was and she let me 41after ten minutes’ wait. She was in her nightdress. She told me seriously that guests were 42to be back in the hotel by 11 o’clock.
 
I went to bed but could not sleep. Every quarter of an hour the church clock struck and at midnight the whole hotel shook with the noise. Just before dawn, I finally 43.
 
When I arrived at 44, everyone else had nearly 45and there was not enough coffee to go round.
 
“Did you 46well, young man? ”the old lady asked.
 
“47, I don’t think I could go through 48night in that room, ”I replied. “I hardly slept at all. ”
 
“That’s because you were 49all night drinking! ”she said angrily, putting 50to the conversation.
 
31. A. had  B. passed  C. missed  D. caught32. A. hungry  B. sleepy  C. tired  D. happy33. A. lost  B. lowered  C. dropped  D. raised34. A. beer  B. coffee  C. milk  D. tea35. A. even if  B. since  C. although  D. as if36. A. went to bed  B. walked to a club
 
C. returned to the hotel  D. drove to a restaurant37. A. only  B. sharp  C. sweet  D. last38. A. effort  B. force  C. power  D. attraction39. A. Firstly  B. Wonderfully  C. Unfortunately  D. Finally40. A. came out  B. got up  C. looked out  D. woke up41. A. down  B. out  C. back  D. in
 
42. A. ordered  B. expected  C. taught  D. encouraged43. A. fell asleep  B. went to bed  C. got up  D. gave in44. A. a decision  B. breakfast  C. once  D. the office45. A. arrived  B. done  C. finished  D. started46. A. play  B. sleep  C. eat  D. do
 
47. A. First of all  B. Never mind  C. To tell you the truth  D. As a result48. A. one  B. another  C. such  D. any49. A. away  B. here  C. down  D. up
 
50. A. an end  B. a saying  C. a joke  D. a pause参考答案:
 
31. C 32. A 33. D 34. A 35. D 36. C
 
37. A 38. B 39. D 40. C 41. D 42. B
 
43. A 44. B 45. C 46. B 47. C 48. B
 
49. D 50. A
 
湖北成人高考高起点英语真题及答案二的全部内容就是这些,希望对各位考生们有所帮助。

编辑推荐:
2021年湖北成人高考报名到录取毕业政策汇总
2021年湖北成人高考考试大纲汇总表
 

湖北成考网微信公众号

转载请注明:文章转载自   湖北成考网 www.hbcrgk.com
本文地址:http://www.hbcrgk.com/wygzt/11853.html

提示:系统将安排老师联系您,请保持手机畅通!

湖北成考网交流群

扫一扫加入微信交流群

与考生自由互动、并且能直接与资深老师进行交流、解答
湖北成考网公众号

扫一扫加入微信公众号

关注湖北成考网微信公众号,回复“福利”即可申请学费优惠
关于我们 在线报名 网站地图 联系我们

Copyright 2009-2021 湖北成考网 www.hbcrgk.com All rights reserved

声明:本站为湖北成考交流信息网站,敬请考生以权威部门公布的正式信息为准

考生在线咨询

湖北成考网微信公众号 湖北成考网微信公众号
返回顶部∧

在线咨询

考试科目

招生问答

考试提醒

考 生 群

毕业评估