湖北成人高考网(www.hbcrgk.com):湖北省成教高升专、专升本报名、考前辅导、成绩查询、录取信息公布!
微信公众号   |   
联系我们

湖北成人高考网

2020年湖北成考高起点英语专项练习题及答案(17)

发布时间:2019-11-15 整编:湖北成人高考网 阅读量:

【提升学历,到湖北成人高考网】

2020年湖北成考高起点英语专项练习题及答案(17)分割线
2020年湖北成考高起点英语专项练习题及答案(17)
 
【导语】成人高考考生备考的时候,复习是很重要的,复习时我们可以先结合课本的深度和难度进行有针对性的学习,之后就应马上进行相关的练习,只有在练习中我们才能更容易地发现问题,下面湖北成人高考网给大家整理了2020年湖北成考高起点英语专项练习题及答案,供考生参考复习。
 
语音知识(共5小题;每题1.5分,共7.5分。)
 
在下列每组单词中,有一个单词的划线部分与其他单词的划线部分的读音不同。找出这个词,并把它前面的大写字母填入左边括号里。
 
( )1.A. straight B. prefer C. enough D. fall
 
( )2.A. low B. though C. knowledge D. sold
 
( )3.A. calm B. hall C. talk D. ball
 
( )4.A. already B. each C. league D. weak
 
( )5.A. produce B. true C. computer D. news
 
词汇与语法知识(共25小题;每题1.5分,共37.5分。)
 
从每小题的四个选择项中,选出最佳的一项,并把它前面的大写字母填入左边的括号里。
 
( )6. Are you sure you don‘t have _______ advice to give me? I really need _______.
 
A. any; any B. some; any C. any; some D. any; some
 
( )7. When we saw his face, we knew _______ was bad.
 
A. the news B. some news C. a news D. news
 
( )8. The number of students in our school ________.
 
A. increased B. is increased C. has increased D. are increased
 
( )9. ________ your step, or you might fall into the water.
 
A. See B. Watch C. Miss D. Look at
 
( )10. The meeting _______.
 
A. is to put off B. is going to put off
 
C. is to be put off D. will put off
 
( )11. Since the road is wet this morning, last night _______.
 
A. it must be raining B. it must rain
 
C. it must have rained D. it must have been rained
 
( )12. Nothing could stop _______.
 
A. him come B. that the came
 
C. him from coming D. him to come
 
( )13. The noise of desks _______ could be heard out in the street.
 
A. opened and closed B. to be opened and closed
 
C. being opened and closed D. having been opened and closed
 
( )14. The medicine will ______ you good.
 
A. do B. save C. give D. help
 
( )15. A few years later, I found my hometown completely _______.
 
A. changed B. changing C. to be changed D. to change
 
( )16. This novel is worthy of _______.
 
A. reading B. read C. having read D. being read
 
( )17. It is very kind ______ see me.
 
A. from you to B. as C. as if D. like that
 
( )18. It looks _______ it‘s going to rain.
 
A. that B. as C. as if D. like that
 
( )19. The stone was so heavy that it was difficult for the old man to ______ it.
 
A. lift B. reach C. rise D. touch
 
( )20. They lives ______ the other side of the road.
 
A. in B. on C. for D. by
 
( )21. She can speak Japanese better than ________else.
 
A. the one B. no one C. anyone D. another
 
( )22. This lesson is _______ than the last one.
 
A. more easier B. more easy C. very easier D. much easier
 
( )23. Today‘s weather isn’t as cold as it was yesterday, ________?
 
A. wasn‘t B. is it C. was it D. isn’t it
 
( )24. This book is for students ______ native language is not English.
 
A. of whom B. that C. which D. whose
 
( )25. You may not go out _______ your work is done.
 
A. before B. until C. where D. as
 
( )26. Look what Father_______ me when he came from work.
 
A. brought B. took C. carried D. fetched
 
( )27. Nobody knew _______ there.
 
A. how long time I had been B. how long had I been
 
C. how long time had I been D. how long I had been
 
( )28. The harder he studies, _______.
 
A. he‘ll make great progress B. the greater progress he’ll make
 
C. he‘ll make greater progress D. the greater he’ll make progress
 
( )29. ________, I would have gone to see him.
 
A. Have I had time B. Had I time
 
C. Had I had time D. would I have had
 
( )30. He didn‘t go to France, the doctor suggested that he _______there.
 
A. won‘t go B. not go C. not to go D. didn’t go
 
参考答案
 
1.A 2.C 3.A 4.A 5.B
 
词汇与语法知识
 
6.D 7.A 8.C 9.B 10.C 11.C 12.C
 
13.C 14.A 15.A 16.D 17.C 18.C 19.A
 
20.B 21.C 22.D 23.B 24.D 25.B 26.A
 

上一篇:2020年湖北成考高起点英语专项练习题及答案(16)

下一篇:2020年湖北成考高起点英语专项练习题及答案(18)

Copyright 2009-2019 版权所有 湖北成考网隶属于湖北成教杨家湾教学报考站 All rights reserved
声明:本站为湖北成考交流信息网站,敬请考生以权威部门公布的正式信息为准