湖北成人高考网(www.hbcrgk.com):湖北省成教高升专、专升本报名、考前辅导、成绩查询、录取信息公布!
微信公众号   |   
联系我们

湖北成人高考网

2020年湖北成考高起点英语专项练习题及答案(18)

发布时间:2019-11-15 整编:湖北成人高考网 阅读量:

【提升学历,到湖北成人高考网】

2020年湖北成考高起点英语专项练习题及答案(18)分割线
2020年湖北成考高起点英语专项练习题及答案(18)
 
【导语】成人高考考生备考的时候,复习是很重要的,复习时我们可以先结合课本的深度和难度进行有针对性的学习,之后就应马上进行相关的练习,只有在练习中我们才能更容易地发现问题,下面湖北成人高考网给大家整理了2020年湖北成考高起点英语专项练习题及答案,供考生参考复习。
 
完形填空(共20小题;每题1.5分,共30分。)
 
通读下面的短文,掌握其大意。从每小题的四个选项中选出可填入相应空白处的最佳选择,并把它前面的大写字母填入左边括号里。
 
I hand been sitting by myself in my usual compartment for at least ten minutes, waiting __1__. The trains from Littlebury never seemed to start __2__ and I often thought that I could have __3__ in bed a little longer or had __4__ cup of tea before __5__. Suddenly I heard someone shouting __6__ the platform outside. A young girl was running towards the train. The man __7__ put out his hand to stop her but she ran past him and opened the door of my compartment. Then the whistle blew and the train started.
 
“I nearly missed it, __8__?” the girl said. “How long does it take to __9_ London?” “It depends on the __10__.” I said. “Some days it‘s __11__ others.”
 
“I‘ll have to have my watch mended, __12late again tomorrow,” she said. “It’s my first day __13__ with a new firm today and they told me that the man __14__ is very strict. I __15__ him yet so I don‘t know __16__ but he sounds a bit frightening.”
 
She talked about her new job __17__ the way to London and before long, I realized that she was going to work for my firm. My __18__ secretary had just left so I must be her new boss. __19__ only fair to tell her.
 
“Oh, dear,” she said. “__20 mistake! I wish I had known.”
 
“Never mind,” I said. “At least you‘ll know when your train’s late that mine will be, too.”
 
( )1.A. the train to start B. for the train start
 
C. the train‘s start D. for the train to start
 
( )2.A. on their hour B. on time C. at their hour D. at time
 
( )3.A. lain B. laid C. lied D. lay
 
( )4.A. other B. some other C. another D. one other
 
( )5.A. I had left the home B. leave from home
 
C. leaving home D. to leave home
 
( )6.A. at B. by C. in D. on
 
( )7.A. at place B. on duty C. for control D. in post
 
( )8.A. haven‘t I B. don’t I C. wasn‘t I D. didn’t I
 
( )9.A. get to B. arrive to C. reach to D. make to
 
( )10.A. driver to the engine B. driver engine
 
C. engineer‘s driver D. engine driver
 
( )11.A. far slower that B. much slower than
 
C. a lot more slow than D. a great deal more slow that
 
( )12.A. in order not be B. so as not to be
 
C. for not being D. so that it‘s not
 
( )13.A. at job B. in job C. in work D. at work
 
( )14.A. I‘m going to work for B. what I’m going to work for
 
C. for which I‘m going to work D. which I’m going to work for
 
( )15.A. didn‘t meet B. haven’t met C. didn‘t know D. haven’t known
 
( )16.A. what he is like B. what is he like
 
C. how he is D. how is he
 
( )17.A. through B. by C. on D. in
 
( )18.A. proper B. own C. same D. self
 
( )19.A. There was B. That was C. It was D. Was
 
( )20.A. What a terrible B. What terrible C. How terrible D. So terrible
 
参考答案
 
1.D 2.B 3.A 4.C 5.C 6.D 7.B
 
8.D 9.A 10.D 11.B 12.B 13.A 14.D
 
15.B 16.A 17.C 18.B 19.C 20.A

点击查看:2020年湖北成考高起点英语专项练习题及答案汇总

上一篇:2020年湖北成考高起点英语专项练习题及答案(17)

下一篇:2020年湖北成考高起点英语专项练习题及答案(19)

Copyright 2009-2019 版权所有 湖北成考网隶属于湖北成教杨家湾教学报考站 All rights reserved
声明:本站为湖北成考交流信息网站,敬请考生以权威部门公布的正式信息为准