湖北成人高考网(www.hbcrgk.com):湖北成人高考报名、辅导权威网站。更懂成考更懂你!

湖北成人高考网

2019年湖北成考专升本《英语》模拟题及答案(5)

发布时间:2019-10-14 整编:湖北成人高考网 阅读量:

【提升学历,到湖北成人高考网】

2019年湖北成考专升本《英语》模拟题及答案(5)分割线
2019年湖北成考专升本《英语》模拟题及答案(5)
 
【导语】2019年湖北成人高考英语题型由单项选择题、多项选择题、名词解释、简答题、论述题这五类题型组成,从近几年的考题中可以着出,对词汇知识的考查更侧重于理解和应用。下面湖北成人高考给大家整理了2019年湖北成考专升本《英语》模拟题及答案,供考生参考。
 
1. Andrew returned to the room and _________ Mary of their decision.
 
A) invited B) informed C) persuaded D) required
 
2. The __________ success in the laboratory was a stimulus for further research.
 
A) initial B) elementary C) essential D) internal
 
3. Most of the _____ passengers were quickly removed from the aircraft.
 
A) harmed B) damaged C) wounded D) injured
 
4. A book had been stolen, but the teacher said that he was sure Jack was__________ .
 
A) doubtless B) innocent C) exceptional D) unable
 
5. He went to the station to __________ about the times of trains to Guangzhou.
 
A) consult B) refer C) inquire D) require
 
6. I must ________ on your giving me a straightforward answer.
 
A) determine B) devote C) insist D) invite
 
7. It was my father’s courage and devotion that ________ his men with determination.
 
A) inspected B) inspired C) lightened D) insisted
 
8. There are jobs more dangerous than truck driving; ________ training lions.
 
A) as an instance B) for an instance C) as instance D) for instance
 
9. Before he started to operate the new machine, he read the _____carefully so that he made no mistakes.
 
A) informations B) indications C) instructions D) publications
 
10. My house is ________ against fire and theft.
 
A) assured B) insured C) prevented D) prepared
 
11. A person who quickly learns and understands has good ________ .
 
A) influence B) cleverness C) intelligence D) brightness
 
12. They escaped to Paris with the ________ of becoming painters.
 
A) intention B) attention C) imagination D) consideration
 
13. I turned off the radio so that it didn’t ________ with my roommates.
 
A) interfere B) interrupt C) disturb D) dismiss
 
14. The trees were planted beside the road at ________ of 50 feet.
 
A) lengths B) widths C) intervals D) heights
 
15. In terms of political opinions, they are totally different. However, they are ____ friends in life.
 
A) relative B) intimate C) dependent D) imitate
 
16. Before the _______ of gunpowder (火药) , men fought with bows and arrows.
 
A) exposure B) invitation C)discovery D) invention
 
17.1 won’t get _______in the quarrel between Tom and Jack.
 
A) involved B) included C) consisted D) contained
 
18. Sherlock Holmes ____ many cases by following the footprints left at the scene of the crime.
 
A) invested B) investigated C) suspected D) suggested
 
19. He ________ himself from the outside world by living in the mountains.
 
A) divided B) prevented C) isolated D) related
 
20. The great ______ today is whether there will be war or peace.
 
A) problem B) difference C) issue D) tissue
 
21. Jenny was always very _________ of her sister’s beauty.
 
A) jealous B) hated C) curious D) pleased
 
22. The two sides agreed on a _____ business venture in which both put up an equal amount of capital(资本).
 
A) joined B) double C) joint D) common
 
23. After suffering such unfair treatment, the child felt there was no _________ in this world.
 
A) fairy B) equality C) justice D) chance
 
24. You must walk slowly if you want your children to ________ you.
 
A) keep in touch B) keep up with C) hold on to D) put up with
 
25. 225. He receives so many letters every day that sometimes he ______ sufficient time to read all of them properly.
 
A) lacks B) spends C) costs D) takes
 
26. John and James are brothers. The former is a teacher; the ________ is an engineer.
 
A) later B) last C) latter D) second
 
27. The Americans and Russians have _____ many rockets into space.
 
A) landed B) launched C) initiated D) attacked
 
28. The gardens are beautifully __________.
 
A) laid aside B) laid down C) laid off D) laid out
 
29. As a result of a bomb explosion, oil has _________ out from the tanker.
 
A) lacked B) leaked C) left D) dropped
 
30. She ________ her elbows on her knees and cupped her chin in her hands.
 
A) depended B) relied C) counted D) leaned
 
31. If you do not work hard enough, you will soon be left _________ in your study.
 
A) aside B) behind C) over D) off
 
32. You can take this book away with you and read it at your _________ .
 
A) freedom B) leisure C) pleasure D) spare
 
33. He can’t speak his own native language well, ________ a foreign language.
 
A) let alone B) let down C) let on D) let off
 
34. The chief difficulty in my study _____ in understanding spoken English.
 
A) lies B) lays C) laid D) lain
 
35. He’s caught a bad cold and it’s not _______ that he will get it over before next Monday.
 
A) unlike B) likely C) possibly D) probably
 
36. He could not make us understood because his vocabulary was too __________ .
 
A) lack B) absent C) rare D) limited
 
37. His actions were not _________ his beliefs.
 
A) in relation with B) in line with C) in terms of D) in touch with
 
38. They hope he will _________ their expectations.
 
A) live up to B) keep up to C) hold on to D) be according to
 
39. I don’t like my present job; my boss has _________ too much work on me.
 
A) landed B) burdened C) loaded D) handed
 
40. Captain Johnson ordered his men to try to ________ the sunken ship.
 
A) save B) seek C) locate D) local
 
参考答案
 
1. B 2. A 3. D 4. B 5. C 6. C 7. B 8. D 9. C 10. B
 
11.C 12. A 13. A 14.C 15.B 16.D 17. A18.B 19.C 20.C
 
21. A 22. C 223. C 24. B 25. A 26. C 27. B 28. D 29. B 30. D
 
31. B 32. B 233. A 34. A 35. B 36. D 37. B 38. A 39. C 40. C

点击查看:2019年湖北成考专升本《英语》模拟题及答案汇总
2019年湖北成考专升本《英语》模拟题及答案(5)分割线

上一篇:2019年湖北成考专升本《英语》模拟题及答案(4)

下一篇:2019年湖北成考专升本《英语》模拟题及答案(6)

与"2019年湖北成考专升本《英语》模拟题及答案(5)"相关的文章

Copyright 2009-2019 版权所有 湖北成考网隶属于湖北成教杨家湾教学报考站 All rights reserved
声明:本站为湖北成考交流信息网站,敬请考生以权威部门公布的正式信息为准