湖北成人高考网(www.hbcrgk.com):湖北成人高考报名、辅导权威网站。更懂成考更懂你!

湖北成人高考网

2019年湖北成考专升本《英语》模拟题及答案(6)

发布时间:2019-10-14 整编:湖北成人高考网 阅读量:

【提升学历,到湖北成人高考网】

2019年湖北成考专升本《英语》模拟题及答案(6)分割线
2019年湖北成考专升本《英语》模拟题及答案(6)
 
【导语】2019年湖北成人高考英语题型由单项选择题、多项选择题、名词解释、简答题、论述题这五类题型组成,从近几年的考题中可以着出,对词汇知识的考查更侧重于理解和应用。下面湖北成人高考给大家整理了2019年湖北成考专升本《英语》模拟题及答案,供考生参考。
 
1. He was sad and ________ after his wife ran off with another man.
 
A) alone B) lonely C) longing D) along
 
2. You can go out, _______ you promise to be back before 11 o’clock.
 
A) as far as B) as soon as C) as long as D) as well as
 
3. If you don’t know her telephone number, ________ it up in the directory.
 
A) make B) bring C) look D) put
 
4. The children were eagerly looking ________ the party.
 
A) forward to B) down on C) up to D) out for
 
5. He met with a heavy _______ ; over a thousand pounds was stolen from his shop.
 
A) robbery B) theft C) loss D) lose
 
6. One of the most important purposes of the United Nations is to _______ international peace.
 
A) contain B) obtain C) maintain D) attain
 
7. The ________ of doctors believe smoking is harmful to health.
 
A) mainly B) majority C) most D) speciality
 
8. Near half of the Congress is of lawyers.
 
A) made out B) made up C) set out D) set up
 
9. Pay increases will not always make _____ poor working conditions.
 
A) use of B) up of C) up to D) up for
 
10. He did everything in a leisurely _____
 
A) method B) manner C) mind D) mood
 
11. _____ship has been wrecked on those rocks.
 
A) Many B) Plenty of C) Many a D) Lots of
 
12. —I thought you wouldn’t mind.
 
—well, _______ I don’t. But you should have asked me first.
 
A) as a matter B) as a fact C) no matter the fact D) as a matter of fact
 
13. The ________ speed on this road is sixty miles per hour.
 
A) limited B) restricted C) maximum D) immense
 
14. Typescript looks best when at least an inch of _______ is left on all four sides of the page.
 
A) space B) room C) marking D) margin
 
15. If you think the medicine will do you any good. ________ try it.
 
A) by all means B) by means of C) by the way D) by no means
 
16. How do you want the beef— rare, _______, or well done?
 
A) minimum B) medium C) middle D) minor
 
17. A person with ________ disorders is one who is ill in mind.
 
A) manner B) spirit C) metal D) mental
 
18. —I’m sorry to have troubled you.
 
—Don’t _________ it.
 
A) bother B) apologize C) mention D) complain
 
19. _________ weather is warm and pleasant.
 
A) Mild B) Middle C) Gentle D) General
 
20. In judging his achievement we must _______ in mind that he has had no previous experience of this kind of work.
 
A) bring B) bear C) get D) put
 
21. —I heard that your wife had been in hospital last week. Is she all right now?
 
— Thanks. She had just a _____ operation and she’ll be home on Friday.
 
A) short B) small C) minor D) light
 
22. When Mrs. Wilson returned from the reception desk, she found her suitcase _________ .
 
A) missed B) missing C) taken D) disappearing
 
23. She knows very little French; this often leads to ________ when she visits France.
 
A) misunderstandings B) mistakes C) misfortunes D) misleadings
 
24. The workers’ demands are _________ ; they’re asking for only a small increase in their wages.
 
A) accurate B) excessive C) moderate D) emotional
 
25. The book was not only amusing, but it also gave a valuable __________ lesson.
 
A) moral B) model C) gentle D) modern
 
26. With the help of modern science and technology, man is learning more and more about the ________ universe.
 
A) strange B) gracious C) numerous D) mysterious
 
27. You can’t learn anything with a attitude.
 
A) necessary B) negative C) positive D) creative
 
28. Switzerland remained _________ during both of the two world wars.
 
A) neutral B) nuclear C) natural D) mutual
 
29. I can’t follow your advice, ________, thank you for giving it.
 
A) In spite B) Although C) However D) Nevertheless
 
30. Anybody with _______ intelligence would know that the earth is not the centre of the solar system.
 
A) normal B) formal C) former D) mature
 
31. My grandmother received _________ gifts on the eightieth birthday.
 
A) numerous B) plenty C) generous D) enormous
 
32. John dropped out of college although his parents strongly ________ it.
 
A) recommended B) committed C) objected D) subjected
 
33. Since the old man was in such a serious condition, I felt ________ to send him to hospital.
 
A) essential B) devoted C) responsible D) obliged
 
34. He has already ________ a passport and a visa for going to the United States.
 
A) caught B) obtained C) reached D) required
 
35. It’s my birthday, and we are going to celebrate the ____ by having a few friends in for the evening.
 
A) moment B) occasion C) period D) instance
 
36. At her first day in school, the young teacher was deeply ______ by the naughty boys.
 
A) defended B) offered C) offended D) frightened
 
37. In headlines the verb “be” is always _____to save space.
 
A) hidden B) lacked C) lost D) omitted
 
38. The doctor has _____ on hundreds of wounded soldiers and in most cases he was successful.
 
A) operated B) processed C) cured D) cut
 
39. Don’t let slip any ______of practising your English.
 
A) time B) place C) possibility D) opportunity
 
40. Bill and Mary never agree to each other; they seem to have ________ ideas about everything.
 
A) difficult B) opposite C) objective D) subjective
 
参考答案:
 
1. B 2. C 3. C 4. A 5. C 6. C 7. B 8. B 9. D 10. B
 
11. C 12. D 13. C 14. D 15. A 16. B 17. D 18. C 19. A 20. B
 
21. C 22. B 23. A 24. C 25. A 26. D 27. B 28. A 29. D 30. A
 
31. A 32. C 33. D 34. B 35. B 36. C 37. D 38. A 39. D 40. B

点击查看:2019年湖北成考专升本《英语》模拟题及答案汇总
2019年湖北成考专升本《英语》模拟题及答案(6)分割线

上一篇:2019年湖北成考专升本《英语》模拟题及答案(5)

下一篇:2019年湖北成考专升本《英语》模拟题及答案(7)

与"2019年湖北成考专升本《英语》模拟题及答案(6)"相关的文章

Copyright 2009-2019 版权所有 湖北成考网隶属于湖北成教杨家湾教学报考站 All rights reserved
声明:本站为湖北成考交流信息网站,敬请考生以权威部门公布的正式信息为准